Kavianskos katės pristatymas

Kadangi fb demonstruoja polinkį rytį mano tekstus, tai pro truputį kelsiu juos čia. Senatvėj skaitysiu ir žavėsiuos savo talentu.

Kažkada, kai buvau jauna ir kvaila, o R. dar tikėjo mano grasinimais jį palikti, prigrasinau, kad taip ir padarysiu, jei nepaimsime katės. Bet buvau labai demokratiška, ir leidau jam pačiam pasirinkti kokią katę imsime. Turėjome kelis atrankos kriterijus – 1) katė turi būti nemokama; 2) katė turi būti niekam nereikalinga; 3) katė turi būti suaugusi; 4) katė turi mokėti naudotis naktipuodžiu; 5) katė turi nemokėti laipioti užuolaidom. R. ilgai sedėjo internete ieškodamas tinkamos kandidatės, po kelių savaičių rado! Apie katę štai kas buvo žadama „3,5 metų, sterilizuota, meili, murkia 90% laiko“ Nuotraukoje buvo užfiksuotas angelas, su rožine taškuota nosimi vardu Leila.
Pirmasis įtarimas kilo, kada į boksą angelą sodino prieš tai persižėgnoję. Antras įtarimas kilo, kai angelas visu kūnu pabandė išlaužti bokso duri, sienas, lubas ir grindis. Trečias įtarimas kilo kai angelas išleistas iš bokso atsigulė miegot ant lovos, o pabandžius mums miegot ten pat (šiaip jau ta lova buvo mūsų) pasikesino užgraužti R. Baksnodami šluota į angelą, šiaip ne taip atsikovojome teisę ten miegot. Bet sunkiai. Iki šiol kas vakarą prieš atsigulant bijau, kad mane užgrauš.
Angelas pamėgo miegoti su manini, bet su sąlyga, kad aš nejudėsiu, o dar geriau ir nekvepuosiu. Kas kart kai sujudėdavau angelas įsisegdavo man visais nagais į galvą.
R. pirmą mėnesį išvis rinkdavosi vaikščiojimą lubomis, nes angelas akivaizdžiai troško jo mirties nukraujuojant.
Per penkis metus mes maždaug išmokom su juo gyvent. Angelui negalima atsukt nugaros, ypač man. Angelo negalim liesti rankomis. Niekam ir niekada. Angelui reikia duoti pauostyti veidą, ypač pavalgius, kad angelas žinotų, kad nesuvalgiau ko nors nepasidalinus su juo. Angelas miega prie manęs ir ant manęs, su sąlyga, kad jo niekas nelies rankomis ir nejudės. Angelas nesupranta, kam mums namie reikalingas tas nemalonus vyras, kuris užimo jos vietą lovoje.
Kas dėl to kaltas? Kaltas yra R., nes niekas nekaltas, kad jis myli akimis, ir pasirinko katę, tik dėl to, kad ji graži. Kaltas yra R., nes rinktis katę ir žmoną vienodų charakterių jo niekas neprašė. Dabar R. nebijo, kad aš jį paliksiu, nes žino, kad su tokia kate manęs niekas neims. Žino jis ir daugiau, bet nesako

kavianska

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *